Actualitate

Valeriu Gheorghiță a lăsat campania de vaccinare pentru funcția de manager în cadrul SRI

Coloneul Valeriu Gheorghiță va activa în cadrul SRI, după ce în ultimele luni s-a ocupat de campania de vaccinare

Valeriu Gheorghiță s-a mutat la SRI! Coordonatorul campaniei de vaccinare va avea un rol cheie Valeriu Gheorghiță s-a mutat la SRI! Coordonatorul campaniei de vaccinare va avea un rol cheie


Colonelul doctor Valeriu Gheorghiţă a preluat, începând cu 1 martie, funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. dr. Agrippa Ionescu”, conform Serviciul Român de Informaţii.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de SRI, Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii „constante” a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală.


Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul Medicină Generală (militară), cu specializarea „Boli infecţioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Dr. Carol Davila” din Bucureşti, precizează SRI.

Valeriu Gheorghiță a coordonat campania de vaccinare

În ultimii doi ani, se menţionează în comunicat, el s-a implicat în combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 în România, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.


Printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată marţi în Monitorul Oficial, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a fost desemnat preşedinte al CNCAV.

CITEȘTE ȘI:

Valeriu Gheorghiță nu mai este coordonatorul campaniei de vaccinare în România

Valeriu Gheorghiță: „Miocardita după COVID-19 este mult mai frecventă decât miocardita care a fost raportată după vaccinare”

Ultimele Stiri
abonare newsletter