Actualitate

Accident GRAV între Apahida și Corpadea! Doi copii şi doi adulţi, transportaţi la spital. FOTO

Un accident grav a avut loc, marți seara, pe între localitățile Apahida și Corpadea. Patru persoane, printre care și doi copii au fost transportate la spital.

 

 


Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut între localitățile Apahida și Corpadea. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

În momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit două mașini avariate, alături de șase persoane, care au reușit să iasă singure din autoturisme. Două dintre acestea, un bărbat și o femeie, cu vârsta de aproximativ 50 de ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate. De asemenea, la spital au fost transportați și doi minori. Toate persoanele implicate în accidentul rutier erau conștiente și cooperante. 


Pompierii au participat la această intervenție cu două autospeciale cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SMURD. În sprijin au venit și două ambulanțe SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Două TIR-uri și o camionetă, implicate într-un accident în Mănășturel. O victimă a ajuns la spital

Trei autovehicule militare NATO au fost implicate într-un accident pe Valea Oltului. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter