Actualitate

Două fete minore și o femeie de 36 de ani au furat peste 10.000 de euro dintr-o casă din Feleacu

Două fete de 14 și 15 ani, ajutate de o femeie de 36 de ani, au furat peste 10.000 de euro dintr-o casă din satul Gheorghieni, comuna Feleacu.

Banii furați au fost recuperați în mare parte Banii furați au fost recuperați în mare parte


Două fete minore din localitatea Viișoara și o altă femeie de 36 de ani au furat peste 10.000 de euro în comuna Feleacu, satul Gheorgheni. Cele trei au acționat pe 27 februarie, fiind prinse o zi mai târziu de autorități. Din fericire, polițiștii au recuperat o mare parte din suma furată.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„La data de 28 februarie a.c., în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida, alături de cei ai Secției 9 Poliție Rurală Turda au identificat o femeie de 36 de ani și alte două tinere, de 14 și 15 ani, din județul Cluj, bănuite de comiterea unui furt din locuință. Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 27 februarie a.c., în intervalul orar 10.45-12.30, cele trei ar fi sustras suma de 55.000 de lei, dintr-un imobil situat în comuna Feleacu. La data de 28 februarie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în localitatea Viișoara. În cadrul activității a fost găsită și recuperată suma de 53.356 de lei.  Perchezițiile au beneficiat de suportul specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic.”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Spărgător de case, în Cluj-Napoca. Hoțul de 27 de ani, arestat după ce a furat 10.000 de lei

Mai multe mașini parcate în Cluj-Napoca, forțate noaptea de doi hoți. Unul dintre suspecți este minor

Ultimele Stiri
abonare newsletter