Actualitate

Spărgător de case, în Cluj-Napoca. Hoțul de 27 de ani, arestat după ce a furat 10.000 de lei

Un bărbat de 27 de ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a furat în ultimele luni din mai multe case bani și bijuterii.

Un bărbat a furat 10.000 de lei din mai multe case din Cluj-Napoca. Un bărbat a furat 10.000 de lei din mai multe case din Cluj-Napoca.

 

 


„La data de 10 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au desfășurat o percheziție domiciliară, în municipiul Cluj-Napoca, la locuința unui bărbat de 27 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor fapte de furt calificat.

 


În urma acesteia au fost identificate și ridicate mai multe bijuterii, telefoane mobile, cartele SIM, articole de îmbrăcăminte și unelte, respectiv bunuri de interes în cauză.

Din cercetările derulate a reieșit faptul că în perioada octombrie 2021 – februarie 2022, cel în cauză ar fi încercat să pătrundă și să sutragă bunuri din diferite imobile situate în Cluj-Napoca. De asemenea, acesta ar fi pătruns și sustras din două astfel de locații bijuterii și sume de bani, în valoare totală de 10.000 de lei.


Bărbatul a fost condus cu mandat de aducere la sediul unității pentru continuarea cercetărilor, iar în urma probatoriului administrat polițiștii au dispus față de acesta măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis manadatul pentru 30 de zile, pe numele acestuia”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Mai multe mașini parcate în Cluj-Napoca, forțate noaptea de doi hoți. Unul dintre suspecți este minor

Ultimele Stiri
abonare newsletter