Actualitate

Peste 300 de ucranieni au murit de la început războiului. Rusia ar fi pierdut aproape 5.000 de militari

Rusia continuă războiul cu Ucraina, fiind înregistrate aproape 5.000 de decese de la începutul bombardamentelor.

Peste 300 de ucranieni au murit de la început războiului. Rusia ar fi pierdut aproape 5.000 de militari Peste 300 de ucranieni au murit de la început războiului. Rusia ar fi pierdut aproape 5.000 de militari

 

Bilanțul victimelor crește de la o oră la alta în războiul dintre Rusia și Ucraina. Conform unor date furnizate de oficialii Ucrainiei, până în prezent au decedat 352 de Ucrainiei dintre care 14 copii, în timp 1,684 de persoane  au fost rănite. Rusia ar fi pierdut până în prezent 4.300 de militari în luptele din Ucraina.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Rusia a atacat toată noaptea orașe importante din Ucraina și a reușit să cucerească orașul Berdiansk, cel care a căzut în mâinile forțelor ruse, conform unui anunț făcut de  primarul Alexander Svidlo pe Facebook.

„Ne-au informat că toate clădirile administrative se află sub controlul lor și că preiau controlul asupra clădirii comitetului executiv”, a spus Svidlo, adăugând că toți membrii sediului operațional au părăsit clădirea.


Luni, ziua decisivă  pentru războiul Rusia - Ucraina

O delegație din Ucraina se va deplasa astăzi pe teritoriul Belarusului pentru a discuta cu oficialii ruși. Sunt șanse ca ofensiva lansată de Putin să se oprească după aceste discuții.

CITEȘTE ȘI:

Uniunea Europeană își închide spațiul aerian pentru avioanele rusești și finanțează livrarea de armament în Ucraina

O nouă zi de proteste împotriva războiului din Ucraina. Peste 100.000 de oameni au ieșit în stradă la Berlin. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter