Actualitate

Patru elicoptere BlackHawk au aterizat pe Aeroportul din Cluj

Patru elicoptere BlackHawk au aterizat în această dimineață pe aeroportul „Avram Iancu” din Cluj.

Patru elicoptere BlackHawk au aterizat pe Aeroportul din Cluj Patru elicoptere BlackHawk au aterizat pe Aeroportul din Cluj

 

Patru elicoptere BlackHawk au aterizat în această dimineață pe aeroportul „Avram Iancu” din Cluj pentru a alimenta. Tudor Lupoaie, directorul operațional al Aeroportului Cluj, a confirmat informația, dar nu deține alte informații.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Da, au aterizat astăzi elicoptere BlackHawk pe Aeroportul din Cluj pentru a alimenta. Este o operațiune gestionată de Ministerul Apărăriii Naționale, nu cunoaștem alte detalii.”, a declarat Tudor Lupoaie pentru Monitorul de Cluj.

Ieri, două aeronave F-16 Fighting Falcon ale Forțelor Aeriene Române aflate în serviciul de luptă Poliție Aeriană sub comandă NATO au decolat în jurul orei 6:15,  pentru clarificarea unei situații aeriene referitoare la un zbor neautorizat în partea de nord a României, care se apropia de spațiul aerian național.


Cele două aeronave au interceptat un avion ucrainean Suhoi 27 care a intrat în spațiul aerian al României. Aeronava a fost escortată pentru aterizare pe Baza 95 Aeriană Bacău.

CITEȘTE ȘI:

Un clujean stabilit în Ucraina a povestit clipele de groază de la începutul războiului: „Am primit un telefon la 6 dimineața”

Un avion ucrainean Suhoi 27 a aterizat în regim de URGENȚĂ la Bacău

Ultimele Stiri
abonare newsletter