Actualitate

Bărbat din Cluj-Napoca, dat dispărut. Are 35 de ani și este fotograf. UPDATE/ A fost găsit decedat

Morar Daniel Ovidiu, în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca a fost dat dispărut. Cei care au informații despre el sunt rugați să sune de urgență la 112.

 

 


UPDATE: Bărbatul a fost găsit decedat în această dimineață în zona pădurii Făget, după ce ieri a lăsat un bilet de adio familiei și apropiaților. Tânărul a descoperit de curând că are o problemă gravă de sănătate.

„Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuinţa sa la data de 24 februarie, însă nu s-a mai întors. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 24 februarie, în jurul orei 10.00, MORAR DANIEL OVIDIU, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliul său, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.

Semnalmentele bărbatului:   

- înălțime aproximativ 1.80 – 1.85 m
- constituție atletică
- ochi căprui, barbă.


La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu articole vestimentare de culoare închisă, încălțăminte de culoare roșie și o căciulă de culoare neagră.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, găsit MORT pe câmp în Cluj, la 15 ore de la dispariție. Câinii săi i-au păzit cadavrul

Bărbat din Cluj-Napoca, dat dispărut. Are 35 de ani și este fotograf. UPDATE/ A fost găsit decedat

Ultimele Stiri
abonare newsletter