Actualitate

Un tânăr de 21 de ani din Bobâlna și-a prins brațul într-un utilaj agricol. A intervenit descarcerarea

Un tânăr din localitatea Babdiu, comuna Bobâlna și-a prins brațul într-un utilaj agricol. Victima de 21 de ani a ajuns la spital.

Bărbat ajuns la spital după ce și-a prins brațul într-un utilaj agricol.

 

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață pentru a-i oferi sprijin unui bărbat care și-a prins brațul într-un utilaj agricol.

 


Incidentul s-a petrecut în localitatea Babdiu, comuna Bobâlna, iar pompierii au participat la această misiune cu o autospecială cu modul de descarcerare. De asemenea, în sprijin a fost trimis și un echipaj SAJ. Salvatorii au întreprins manevre specifice de extragere, iar victima, un bărbat de cca 30 de ani, a fost conștient și cooperant.

Ulterior, echipajul SAJ l-a transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


„În jurul orei 08.20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizați cu privire la faptul că pe un teren agricol din extravilanul localității Băbdiu, o persoană care desfășura activități agricole, ar fi suferit o autoaccidentare în timp ce manevra un utilaj.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Bobâlna, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate.


În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit incidentul, într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Tentativă de SINUCIDERE pe Calea Florești din Cluj-Napoca. Persoana a fost transportată la spital

abonare newsletter