Actualitate

Tentativă de SINUCIDERE pe Calea Florești din Cluj-Napoca. Persoana a fost transportată la spital

Pompierii clujeni au fost solicitaţi să intervină în această dimineață pe Calea Florești din Cluj-Napoca după ce o persoană a încercat să-și pună capăt zilelor.

Tentativă de SINUCIDERE pe Calea Florești din Cluj-Napoca. Persoana a fost transportată la spital Tentativă de SINUCIDERE pe Calea Florești din Cluj-Napoca. Persoana a fost transportată la spital

 

 


„Tentativă suicid pe Calea Florești, Cluj-Napoca”, a transmis ISU Cluj pe Twitter.

 


Potrivit ISU Cluj, persoana a fost găsită în locuință și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

 


„Persoana se afla în apartament în momentul sosirii forțelor la fața locului, a fost preluată de către echipajul SMURD și transportă la spital”, au declarat pentru monitorulcj.ro, reprezentanții ISU Cluj.

„Polițiștii au fost sesizați la data de 21 februarie a.c., în cursul dimineții, referitor la o persoană care ar fi semnalat un comportament suspect. Efectivele s-au deplasat la fața locului, un imobil din municipiul Cluj-Napoca, unde a fost identificată persoana, respectiv un tânăr de aproximativ 20 de ani, din comuna Feleacu.


Acesta a fost preluat și transportat de către echipajele medicale la o unitate de specialitate, pentru investigații”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro

Sursa foto: INFO TRAFIC jud. Cluj 

 

CITEȘTE ȘI:

Descoperire MACABRĂ în Dâmbul Rotund! Un bătrân de 87 de ani a fost găsit SPÂNZURAT în casă

Sinucidere într-un bloc din Gheorgheni! Un clujean a fost găsit spânzurat acasă

abonare newsletter