Actualitate

Mama copilului agresat la o școală din Turda vrea să îl mute pe băiat la o altă unitate de învățământ: „E rușinos ce s-a întâmplat”

Un incident șocant s-a petrecut la școala „Horea, Cloșca și Crișan” din Turda, acolo unde un băiat a fost bătut de un profesor.

Copil bătut la o școală din Turda Copil bătut la o școală din Turda


Copilul de 12 ani a fost bătut și scos din clasă de profesorul de matematică, după care și-a sunat mama plângând. Totul ar fi pornit după ce elevul și-ar fi utilizat telefonul mobil în timpul orelor de curs.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Într-un interviu acordat pentru Știrile ProTv, mama copilului a povestit ce s-a întâmplat: „Domnul profesor şi-a ieşit din fire, l-a tras de pe scaun, l-a tras jos, a căzut băiatul. L-a și înjurat, l-a lovit cu piciorul, l-a lovit după cap și l-a împins și a ajuns în perete. De perete practic l-a trântit. L-a aruncat afară. Nu mi-a venit să cred. Pentru că orice ar face un copil, tu ca cadru didactic nu trebuie să avem comportările acestea față de un copil, nu? E foarte rușinos ce se întâmplă. (…)Sunt foarte, foarte dezamăgită. Copilul meu e foarte stresat. A plâns, l-a durut capul, a vărsat, îi e frică, e supărat”, a declarat mama băiatului.


Profesorul nu a dorit să ofere explicații conducerii școlii și nici nu a dorit să vorbească cu reporterii ProTv.  Dascălul va fi cercetat disciplinar, dar și penal pentru infracțiunea de purtare abuzivă.

Mama elevului a decis între timp să încerce transferul băiatului la o altă unitate de învățământ.

CITEȘTE ȘI:

Un profesor din Cluj-Napoca, cercetat după ce ar fi bătut un copil la școală

Elev din Turda, BĂTUT cu pumnii și picioarele de un profesor. Părinții nu au depus plângere la poliție

Ultimele Stiri
abonare newsletter