Actualitate

Elev din Turda, BĂTUT cu pumnii și picioarele de un profesor. Părinții nu au depus plângere la poliție

Un elev din clasa a VI-a de la Școala „Horea, Cloșca și Crișan” din Turda a fost bătut de profesorul de matematică. Poliția s-a autosesizat, însă nu există momentan o plângere în acest caz.

Elev din Turda, bătut de profesorul de matematică. Elev din Turda, bătut de profesorul de matematică.

 

 


Deși este vorba despre un caz grav de violență asupra unui copil, mama elevului agresat a declarat pentru refleqtmedia.ro că inițial nu și-a crezut fiul când a povestit că a fost bătut la școală, deoarece „el este mai neastâmpărat”, însă a fost ulterior sunată de dirigintă, moment în care a luat lucrurile în serios.

 


„Astăzi, la ora 10:40, băiatul meu m-a sunat de la școală, pentru a-mi spune că a fost bătut și trântit de pe scaun de profesorul de matematică. Sincer, nu l-am crezut pe fiul meu, deoarece el este mai neastâmpărat, însă după aceea am fost sunată de dirigintă și de doamna directoare și chemată la școală”, a povestit mama elevului, marți, pentru sursa citată.

Aceasta a precizat că intenționează să depună plângere în cursul zilei de aastăzi.


Poliția s-a autosesizat

Miercuri, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj au transmis că poliția s-a autosesizat în acest caz, urmând a fi făcute verificări pentru stabilirea modului în care s-a întâmplat incidentul.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la un elev al unei unități școlare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic, la data de 15 februarie, polițiștii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.


Astfel, în cauză au fost demarate cercetări și vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

De asemenea, cazul se află  în atenția polițiștilor din cadrul Biroului Siguranță Școlară Cluj.


Menționăm faptul că până în acest moment, la nivelul Poliției municipiului Turda, nu a fost depusă nicio plângere referitoare la evenimentul care ar fi avut loc în unitatea de învățământ”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un tâlhar BEAT din Câmpia Turzii a spart ușa unei case, i-a bătut pe proprietari și le-a furat telefonul

Ultimele Stiri
abonare newsletter