Actualitate

Un profesor din Cluj-Napoca, cercetat după ce ar fi bătut un copil la școală

Un profesor din Cluj-Napoca s-a ales cu dosar penal după ce ar fi bătut un elev din clasa a V-a la Școala Gimnazială Negreni.

Un profesor din Cluj-Napoca, cercetat după ce ar fi bătut un copil la școală Un profesor din Cluj-Napoca, cercetat după ce ar fi bătut un copil la școală

 

Un profesor de istorie care predă la Școala Gimnazială Negreni este cercetat, după ce ar fi bătut un elev.  Dascălul de 44 de ani ar fi cedat nervos în timpul orelor și l-ar fi bătut pe minor.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„La datat de 10 februarie a.c, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în baza unor date de interes operativ deținute, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Din verificările derulate în cauză a reieșit faptul că un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca, cadru didactic la o unitate de învățământ în comuna Negreni, ar fi agresat fizic un minor în timpul orelor de curs. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împreujurărilor cauzei, precum și a stării de fapt și de drept incidente”, a transmis biroul de presă al IPJ Cluj.

Profesorul va fi cercetat și disciplinar, fiind deschis o anchetă internă de Inspectoratul Școlar Județean.

CITEȘTE ȘI:

860 de elevi și 214 profesori din Cluj, infectați cu COVID. 138 de clase, suspendate

Elevă de 15 ani, AGRESATĂ SEXUAL de profesor în căminul unui colegiu din Cluj-Napoca. Poliția face cercetări

Ultimele Stiri
abonare newsletter