Actualitate

Amenzi de 25.000 de lei, după numărul mare de accidente din ultimele zile

Polițiștii clujeni au dat amenzi de peste 25.000 de lei, după ce în ultimele zile s-au petrecut mai multe accidente grave în tot județul.

Amenzi de 25.000 de lei, după numărul mare de accidente din ultimele zile Amenzi de 25.000 de lei, după numărul mare de accidente din ultimele zile

 

Polițiștii clujeni au aplicat 145 de sancțiuni contraveționale, în cadrul unei acțiuni de prevenire a accidentelor de circulație. 


„La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroului Rutier, alături de cei ai Secțiilor 1-7 și Secțiilor Rurale au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație și impunerea respectării normelor rutiere de către participanții la trafic.

Astfel, în urma neregulilor constatate au fost aplicate în total 145 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 25.440 de lei, din care 133 pentru nerespectarea normelor prevăzute de OUG 195/2002. 39 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor auto pentru încălcarea regimului legal al vitezei, iar alte 26 pentru abateri ale pietonilor. De asemenea, au fost reținute șase permise de conducere.”, a transmis IPJ Cluj.


Acțiune agenților a venit după ce în ultimele zile s-au petrecut mai multe accidente în județul Cluj, unele fiind soldate cu decesul unor șoferi și pietoni.

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul mort în accidentul de la Băișoara, condus pe ultimul drum cu convoi de platforme auto de colegi. VIDEO

Un autobuz CTP și o ambulanță, implicate într-un accident cu șase mașini pe strada Horea. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter