Actualitate

Bărbatul mort în accidentul de la Băișoara, condus pe ultimul drum cu convoi de platforme auto de colegi. VIDEO

Bărbatul care și-a pierdut viața luni, 14 februarie, în accidentul de la Băișoara, a fost condus joi pe ultimul drum.

Bărbatul mort în accidentul de la Băișoara, condus pe ultimul drum cu convoi de platforme auto de colegi. VIDEO Bărbatul mort în accidentul de la Băișoara, condus pe ultimul drum cu convoi de platforme auto de colegi. VIDEO

 

 


Bărbatul de 39 de ani care și-a pierdut viața luni, în localitatea Băișoara, a fost condus pe ultimul drum cu un convoi de platforme auto de către colegi. 

 


Mai mulți prieteni, colegi și cunoscuți au ținut să îi ofere șoferului un ultim omagiu.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Șoferul și-a pierdut viața luni, în comuna Băișoara. Bărbatul a încercat să depășească o altă mașină, însă mișcarea i-a fost fatală. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai reușit să salveze viața victimei.


 

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 17.15 pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DJ 107M, km 25+ 500m, în comuna Băișoara.


Din primele informații coliziunea laterală s-a produs între două autovehicule, respectiv un autoturism, condus de un bărbat de 22 de ani, din comuna Viișoara, din direcția Iara spre Băișoara, și o autoutilitară, condusă de un bărbat de 39 de ani, din comuna Gilău, care s-ar fi angajat în depășirea autoturismului.

În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă, iar evenimentul s-a soldat, din nefericire, cu decesul conducătorului auto, de 39 de ani.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis luni, reprezentanții IPJ Cluj.

„Pompierii, din cadrul Gărzii de Intervenție Băișoara și Detașamentul 2 Cluj-Napoca, au fost solicitați pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Iara. 

În momentul în care au ajuns la fața locului, pompierii au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate. S-au întreprins manevre de resuscitare unui bărbat în vârstă de 39 de ani, însă fără a putea readuce semnalele vitale ale acestuia. De asemenea, un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate. Alte cinci victime, dintre care doi minori, au primit îngrijiri medicale, fără a fi necesar transportul acestora la spital. 

La această intervenție au participat un echipaj de pompieri care încadrează o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, precum și o ambulanță SAJ”, au declarat în ziua de luni reprezentanții ISU Cluj.

Sursa video: Danciu Ovidiu-Facebook

 

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV în Băișoara! Un bărbat a MURIT după ce a încercat să depășească altă mașină. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter