Actualitate

Bărbat din Câmpia Turzii, ARESTAT după ce a furat o motocoasă și mai multe bunuri dintr-un garaj

Un bărbat de 34 de ani din Câmpia Turzii a fost reținut de polițiștii clujeni, după ce ar fi furat o motocoasă și mai multe bunuri dintr-un garaj.

Bărbat din Câmpia Turzii, ARESTAT după ce a furat o motocoasă și mai multe bunuri dintr-un garaj Bărbat din Câmpia Turzii, ARESTAT după ce a furat o motocoasă și mai multe bunuri dintr-un garaj

 

 


Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi pătruns în interiorul unui garaj de pe stradă din Câmpia Turzii.

 


Din interiorul garajului ar fi sustras o motocoasă, unelte și accesorii de pescuit.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

„În cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au desfășurat o percheziție în Câmpia Turzii, la locuința unui bărbat de 34 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Cu ocazia percheziției au fost identificate și ridicate bunuri de interes în cauză.


În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 5 februarie a.c., cu privire la faptul că în cursul nopții, s-a pătruns în interiorul unui garaj situat pe o stradă din Câmpia Turzii, de unde a fost sustrasă o motocoasă, precum și alte unelte sau accesorii de pescuit. Ca urmare a activităților investigativ-operative derulate, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv un bărbat de 34 de ani, din Câmpia Turzii, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul acestei zile, cel în cauză a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Coafeză din Cluj, condamnată la ÎNCHISOARE după ce a șantajat altă femeie. Motivul, un bărbat le-ar fi infectat cu HPV

Ultimele Stiri
abonare newsletter