Actualitate

Prognoza meteo. Vreme neobișnuit de caldă pentru luna februarie, însă frigul revine în forţă spre sfârşitul lunii

Administrația Națională de Meteorologie a făcut o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor pentru intervalul 15-27 februarie. Vremea va fi caldă pentru această perioadă, însă temperaturile urmează să scadă.

Prognoza meteo. Vreme neobișnuit de caldă pentru luna februarie, însă frigul revine în forţă spre sfârşitul lunii Prognoza meteo. Vreme neobișnuit de caldă pentru luna februarie, însă frigul revine în forţă spre sfârşitul lunii

 

 


Potrivit meteorologilor, în Transilvania se vor înregistra variații semnificative de temperatură. 

 


În prima săptămână de prognoză sunt anunțate temperatura de 10 grade, însă va urma o răcire treptată.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Vremea în Transilvania

Vremea se va încălzi până spre finalul primei săptămâni de prognoză, când media maximelor termice va ajunge să se situeze în jurul valorii de 10 grade, iar a minimelor va fi de 1...3 grade. Va urma o răcire treptată, care se va încheia în jurul datei de 23 februarie. În această zi maximele termice vor atinge în medie 4 grade, iar minimele -6 grade. În zilele care vor urma, atât media maximelor cât și a minimelor de temperatură vor crește spre 7, respectiv -4 grade. După data de 15 februarie vor fi precipitații aproape în fiecare zi.


Vremea la munte

În tot intervalul de prognoză media valorilor termice maxime va avea variații, în general, între -4 și 2 grade, iar a minimelor între -9 și -3 grade. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, mai însemnate în jurul datei de 17 februarie și a datei de 21 februarie.

Vremea la Cluj

Conform AccuWeather, ziua de marți, 15 februarie, aduce la Cluj temperaturi mari în termometre, maxima anunțată fiind de 9 de grade Celsius. Șansele de ploaie sunt de doar 14%, astfel, cerul va rămâne parțial acoperit de nori pe parcursul zilei.


Zilele de miercuri, joi și se anunță cu ploi, șansele de ploaie fiind de 80%. Iar începând de miercuri scăpăm de temperaturile negative din termometre. Maxima zilelor de miercuri și joi este de 10 grade Celsius, iar vineri sunt așteptate 8 grade Celsius.

Prima zi de weekend vine cu 12 grade Celsius și șansele de precipitații vor fi de doar 19%. Noaptea, minima anunțată de meteorologi este de un grad Celsius, șansele de ploaie se mențin foarte scăzute, iar vântul va sufla cu 30 km/h.

 

abonare newsletter