Actualitate

Casă cuprinsă de flăcări în sat Gheorgheni! Un bărbat a murit, iar o femeie a ajuns la spital. VIDEO

Un incendiu mare a izbucnit la o casă din satul Gheorgheni din Cluj. Un bărbat a murit și o femeie a fost transportată la spital.

 

 


Incendiul a avut loc în această dimineață:

 


„Intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din sat Gheorgheni. Pompierii din Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit din localitatea Gheorgheni. Două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 7.30, fiind anunțată posibilitatea ca o persoană să fi rămas înăuntru.

În momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit imobilul cuprins în totalitate de flăcări, fiind desfășurate concomitent operațiunile de stingere a incendiului și de căutare a persoanei despre care se presupunea că a rămas în casă.


După mai bine de o oră de căutări și operațiuni intense de stingere a fost găsit corpul unui bărbat, care se estimează că ar fi fost în jurul vârstei de 80 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

O femeie în vârstă de cca 70 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD fără a fi transportată la spital. Cauza probabilă a fost coșul pentru evacuarea fumului izolat necorespunzător față de materiale combustibile”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe A1 cu două TIR-uri, un utilaj de deszăpezire și o mașină! 2 persoane, transportate de URGENȚĂ la spital

Ultimele momente din viața celor doi decedați de la Someșul Cald. Ce ar fi făcut șoferul și pasagerul înainte de accident

abonare newsletter