Actualitate

Incendiu PUTERNIC în Florești! Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de trei ore. FOTO

Pompierii clujeni au intervenit astăzi în localitatea Luna de Sus, comuna Florești, după ce un garaj a fost cuprins de flăcări.

 

 


La fața locului s-au deplasat trei autospeciale și un echipaj SMURD. Pompierii au găsit un atelier de aproximativ 60 de metri pătrați, un autocamion și o autopompă cuprinse de flăcări.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit astăzi, pentru stingerea unui incendiu la un garaj în localitatea Luna de Sus, comuna Florești. La fața locului au fost deplasate trei autospeciale, precum și un echipaj SMURD. 


Pompierii au găsit un atelier de aproximativ 60 mp, un autocamion și o autopompă cuprinse de flăcări. Atelierul a fost afectat în totalitate, însă s-a reușit evitarea propagării incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. O persoană a fost asistată medical pentru siguranță, fără a fi transportată la spital. 

Cauza probabilă a incendiului ar fi jarul căzut din sobă pe materialele combustibile. Intervenția a durat aproximativ trei ore”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu PUTERNIC în Iacobeni. Peste trei tone de fân au fost cuprinse de FLĂCĂRI

Incendiu în comuna Câțcău din Cluj. Focul, provocat de jarul aruncat lângă un tomberon

Ultimele Stiri
abonare newsletter