Actualitate

Un deținut de la Penitenciarul Gherla a ajuns la SPITAL. Care a fost motivul?

Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej a fost solicitat să intervină joi seara pentru a acorda primul ajutor calificat unui deținut din Penitenciarul Gherla.

Un deținut de la Penitenciarul Gherla a ajuns la SPITAL. Care a fost motivul? Un deținut de la Penitenciarul Gherla a ajuns la SPITAL. Care a fost motivul?

 

 


„Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej a fost solicitat să intervină joi seara pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane din Penitenciarul Gherla.

 


Solicitarea a venit în jurul orei 20:30, iar persoana asistată a suferit un traumatism și a fost transportată la la Spitalul din Gherla pentru îngrijiri de specialitate, iar apoi a fost transportată înapoi la penitenciar. Victima a fost însoțită în permanență de către personal din cadrul penitenciarului Gherla”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Potrivit reprezentanțiilor penitenciarului Gherla, din primele informații deținutul și-a provocat o autogresiune, dar rănile nu i-au pus viața în pericol.


„Din informațiile pe care le am în momentul de față este vorba de o autoagresiune. El singur și-a provocat o autoagresiune, a fost apelat serviciul unic de urgență, s-a prezentat un echipaj SMURD de la Dej și deținutul a fost transportat la Spitalul din Gherla pentru îngrijiri medicale”, a declarat pentru Monitorul de Cluj, Oltean Marina-Florina, purtător de cuvânt al Penitenciarului Gherla.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter