Actualitate

COD GALBEN de ceață la Cluj! Atenție șoferi, vremea favorizează formarea de polei

Meteorologii ANM anunță cod galben de ceață joi la Cluj. Șoferii trebuie să fie precauți, fiindcă pe drum se va așeza poleiul.

Meteorologii anunță COD GALBEN de ceață la Cluj! Atenție șoferi, vremea favorizează formarea poleiului Meteorologii anunță COD GALBEN de ceață la Cluj! Atenție șoferi, vremea favorizează formarea poleiului

 

 


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting de COD GALBEN de ceață, în zona joasă a județului Cluj.

 


Potrivit avertizării ANM, codul galben va fi valabil în intervalul orar următor: de la 20-01-2022 ora 8:20 până la 20-01-2022 ora 10:00.

Astfel, în Cluj se vor semnala: local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului/poleiului, anunță meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie.


De asemenea, conform site-ului AccuWeather, joi este posibil să ningă în Cluj, dar nu constant. Vor exista perioade de ninsoare pe timp de zi, iar seara vor fi câteva averse.

Temperaturile oscilează astăzi între 1 grad Celsius și -8 grade Celsius.
 

CITEȘTE ȘI:

Viscolul „face prăpăd” la Cluj. Mai multe drumuri înzăpezite: „De două ore sunt oamenii blocați”. FOTO/VIDEO

Administratorii Bulevardului Muncii și altor 4 drumuri, amendați pentru necurățarea lor de polei

Ultimele Stiri
abonare newsletter