Actualitate

Administratorii Bulevardului Muncii și altor 4 drumuri, amendați pentru necurățarea lor de polei

Administratorii străzii Pădurii, Bulevardul Muncii și altor 3 drumuri din județul Cluj au fost amendați cu câteva zeci de mii de lei pentru necurățarea lor pe timp de iarnă.

Amenzi pentru administratorii Bulevardului Muncii și altor 4 drumuri pentru necurățarea lor pe timp de iarnă Amenzi pentru administratorii Bulevardului Muncii și altor 4 drumuri pentru necurățarea lor pe timp de iarnă

 

 


Cinci amenzi au fost aplicate pentru administratorii drumurilor din Cluj (CNAIR, Consiliul Județean și Primăria Cluj-Napoca) care nu și-au făcut treaba și nu le-au curățat după ce s-a așezat poleiul.

 


În total, cele cinci amenzi au o valoare de peste 34.000 lei:

„În baza verificărilor, la nivelul județului Cluj au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, de către administratorii drumurilor.


Astfel, cu amendă în valoare de 10440 de lei a fost sancționat administratorul DN1, 14.500 de lei cel al DJ108C, 3.045 de lei în urma constatărilor privind DJ108A și alte două amenzi în valoare de 3.045 de lei administratorului străzii Pădurii și Bulevardului Muncii, din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis IPJ Cluj.

Sursă foto: INFO TRAFIC jud. Cluj - Liber la comment

CITEȘTE ȘI:

Număr imens de fracturi și entorse. Sala de așteptare de la Ortopedie din Cluj e plină!

Viscolul „face prăpăd” la Cluj. Mai multe drumuri înzăpezite: „De două ore sunt oamenii blocați”. FOTO/VIDEO

abonare newsletter