Actualitate

Trafic de minori și proxenetism. Minori, folosiți pentru prostituție și cazați la hotel în Cluj-Napoca

Percheziții la casele unor persoane care sunt suspectate de trafic de minori și proxenetism. Acestea au folosit minori pentru prostituție și i-au cazat la hoteluri în Cluj-Napoca, Iași și Suceava.

Două persoane, acuzate de trafic de minori și proxenetism. Au cazat minori la hotel în Cluj-Napoca pentru practicare prostituției Două persoane, acuzate de trafic de minori și proxenetism. Au cazat minori la hotel în Cluj-Napoca pentru practicare prostituției


 

Procurorii Serviciului Teritorial Iaşi al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au efectuat, marţi, o percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Iaşi, la locuinţa unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism, se arată într-un comunicat de presă transmis de DIICOT.


 

Potrivit sursei citate, percheziţiile au vizat două persoane care, în perioada 2018 - 2020, au recrutat, transportat şi cazat mai multe persoane vătămate minore, în regim hotelier de pe raza municipiilor Cluj-Napoca, Iaşi şi Suceava, în scopul exploatării acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei.


În urma percheziţiilor făcute împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, au fost ridicate diferite cantităţi de droguri de mare risc, sume de bani şi două telefoane mobile.

Cele două persoane au fost ridicate de procurori şi duse la sediul din Iaşi al DIICOT în vederea audierii.

CITEȘTE ȘI:

Prostituate din Cluj, condamnate la ÎNCHISOARE după ce au tâlhărit un medic și i-au aruncat în față soluție de curățat aragazul

O prostituată din Cluj s-a ales cu sume FABULOASE de bani. Primea 269.500 euro de la un milionar austriac

Ultimele Stiri
abonare newsletter