Actualitate

O prostituată din Cluj s-a ales cu sume FABULOASE de bani. Primea 269.500 euro de la un milionar austriac

O prostituată din dosarul de proxenetism de la Dej, județul Cluj, s-a ales cu sume fabuloase de bani în urma serviciilor prestate. Fata a primit 269.500 euro doare de la un client care era un milionar austriac, scrie clujust.ro.

 

Prostituata era cea care îl întreținea pe un bărbat din dosar, poreclit „Sharpele”. Pe lângă suma enormă virată de către un milionar austriac, fata a primit în repetate rânduri sume de mii de euro:


 

„În contul de euro de la Banca Transilvania al numitei P. Cristina a fost transferată suma de 269.500 euro de către Heinz D. cel care îi transmitea în mod regulat sume de bani care reprezentau plata pentru practicarea prostituției de către P. Cristina. În plus, prin Echannel Western Union Transfer în contul susnumitei au intrat sumele de 7.000 de euro de la F.F. Onder, 600 de euro de la V. Cevikoglu, 5.000 de euro de la S. Yetiuk și 1.000 de euro de la A. Uguroglu, tot ca urmare a practicării prostituției de către victimă”, se arată în rechizitoriu, potrivit clujust.ro


Citește întreaga știre pe clujust.ro.

abonare newsletter