Actualitate

L-ați văzut? Un bărbat de 83 de ani a plecat de la un centru de bătrâni și este de negăsit

Polițiștii clujeni sunt în căutarea unui bărbat de 83 de ani care a plecat dintr-un centru de bătrâni și este de negăsit.

L-ați văzut? Un bărbat de 83 de ani a plecat de la un centru de bătrâni și este de negăsit L-ați văzut? Un bărbat de 83 de ani a plecat de la un centru de bătrâni și este de negăsit

 

 


UPDATE: Bărbatul a fost găsit.

 


„Bărbatul a fost găsit. Urmează să fie transportat la o unitate medicală pentru evaluări de specialitate. Din verificările preliminare rezultă că ar fi căzut într-un șanț”, a transmis IPJ Cluj.

Știrea inițială:


Kulcsar Martin în vârstă de 83 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a plecat de la un centru rezidențial pentru persoane vârstnice, din localitatea Luna de Sus, comuna Florești, în data de 28 decembrie a.c., însă până în prezent nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE – înălţime 1,70 m, greutate 80 kg, ochi căprui, păr cărunt, cu început de calviție, tuns scurt, forma feței rotundă, constituție robustă. 


La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de culoare vișinie, de fâs, pantaloni sport de culoare gri închis, căciulă de iarna cu cozoroc de culoare gri închis.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Suceava, dat dispărut de o lună. Familia suspectează că acesta s-ar putea afla in Cluj

Jandarmii clujeni au găsit în timp record un copil dat dispărut în Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter