Actualitate

Bărbat din Suceava, dat dispărut de o lună. Familia suspectează că acesta s-ar putea afla in Cluj

Un bărbat de 70 de ani din Vatra Dornei este dat dispărut din data de 2 decembrie. Familia suspectează că s-ar putea afla în Cluj.

Bărbat din Suceava, dat dispărut de o lună. Familia suspectează că acesta s-ar putea afla in Cluj Bărbat din Suceava, dat dispărut de o lună. Familia suspectează că acesta s-ar putea afla in Cluj

 

Mina Grigoraș în vârstă de 70 de ani, din Vatra Dornei a plecat de acasă din ziua de 2 decembrie și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.


Fiica bărbatului a semnalat reporterilor monitorulcj.ro că bărbatul le-a transmis că merge la o clinică din Cluj pentru investigații, însă de atunci nu mai răspunde la telefon. Potrivit femeii, bărbatul mergea regulat la o clinică din Cluj-Napoca pentru ședințe de acupunctură.

Semnalmente:

„Înălțime de 1,80 metri, greutate 110 kg, părul cărunt, tuns scurt, ochii căprui, fața rotundă și nu prezenta semne particulare.


La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni negri, palton negru, ghete de iarnă de culoare gri închis şi pe cap avea o căciulă din blană de miel”, au transmis reprezentanții IPJ Suceava.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter