Actualitate

Un șofer a făcut accident la urcare pe Feleac. Bărbatul consumase alcool. FOTO

Un accident în care a fost implicată o singură mașină a avut loc, duminică seara, pe Feleac. În urma testării, polițiștii au descoperit că șoferul era băut.

Accident pe Feleac. Șoferul era băut. Foto: Captură ecran/ INFO TRAFIC jud. CLUJ. Accident pe Feleac. Șoferul era băut. Foto: Captură ecran/ INFO TRAFIC jud. CLUJ.

 

 


„În jurul orei 18.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DN1 E60, km 470 + 950m, în care a fost implicat un singur autovehicul.

 


Din primele informații, conducătorul unui autovehicul, care se deplasa din direcția Cluj-Napoca spre Turda, ulterior unei curbe periculoase ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoaccidentându-se.

În urma evenimentului conducătorul auto a fost rănit, fiind condus la spital pentru acordarea de îngrijiri și investigații de specialitate.


Testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație în valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe centura de la Gherla. Trei mașini implicate au fost lovite. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter