Actualitate

Un clujean RUPT DE BEAT a intrat într-un șanț cu mașina și a ajuns la spital. Avea 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un clujean rupt de beat a intrat într-un șanț cu mașina. După accident, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Un clujean RUPT DE BEAT a intrat într-un șanț cu mașina și a ajuns la spital. Avea 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat Un clujean RUPT DE BEAT a intrat într-un șanț cu mașina și a ajuns la spital. Avea 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat

 

 


Polițiștii i-au făcut dosar penal bărbatului care a condus rupt de beat pe străzile din localitatea Dezmir.

 


„La data de 14 decembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 49 de ani, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 13 decembrie a.c., cu privire la producerea unui eveniment rutier, un autovehicul intrând într-un șanț, aflat pe marginea unui drum.


Deplasați la locația indicată, respectiv pe strada Soponița din localitatea Dezmir, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Conducătorul din autovehicul a fost identificat în persoana unui bărbat de 49 de ani, din Apahida, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul care s-a urcat rupt de beat la volan și a făcut accident avea 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat:


„De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat o concentrație în valoare de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Urmare a probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii altor măsuri preventive”, au mai spus polițiștii.

CITEȘTE ȘI:

Un șofer RUPT de beat, prins la volan în centrul Clujului. Avea 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat și a lovit o altă mașină

Șofer de TIR din Cluj, prins când petrecea la volan cu coniac și bere. Conducea rupt de beat

Ultimele Stiri
abonare newsletter