Actualitate

Șofer de TIR din Cluj, prins când petrecea la volan cu coniac și bere. Conducea rupt de beat

Un șofer de TIR domiciliat în Cluj a fost prins de Poliția de Frontieră în timp ce „petrecea” la volan cu coniac, bere și energizant.

 

 


Polițiștii i-au găsit bărbatului în cabina TIR-ului o sticlă de coniac, o bere și un energizant, consumate pe jumătate.

 


Șoferul tocmai împlinise vârsta de 51 de ani. Când a fost prins de polițiști, bărbatul avea o alcoolemie de 1,49 ml/l alcool pur în aerul expirat.

„La sfârşitul săptămânii, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe sensul de ieşire din Perimetrul I - Zona Liberă Brăila, un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, condus de un cetățean român, care tocmai împlinise vârsta de 51 de ani, domiciliat pe raza judeţului Cluj.


Colegii noştri au constatat faptul că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, fapt pentru care l-au testat cu aparatul Drager Alcoltest reieşind o alcoolemie de 1,49 ml/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis Poliția de Frontieră Rutieră. 


CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV pe strada Moților. Un tânăr MORT DE BEAT a doborât cu mașina mai mulți copaci și s-a oprit în zidul unei clădiri. FOTO

 


Doi tineri, morți asfixiați într-un apartament de pe Regele Ferdinand!

 

Etichete: beat bere coniac tir sofer
Ultimele Stiri
abonare newsletter