Actualitate

Cine sunt victimele exploziei de la Pensiunea Monor? O femeie a murit și doi bărbați au fost răniți

O turistă din județul Timiș a murit în urma exploziei de la Pensiunea Monor, în timp ce alți doi bărbați din Harghita, cazați și ei, au fost răniți.

Cine sunt victimele exploziei de la Pensiunea Monor? O femeie a murit și doi bărbați răniți Cine sunt victimele exploziei de la Pensiunea Monor? O femeie a murit și doi bărbați răniți

Persoana decedată în explozia la Pensiunea Monor este o femeie de 37 de ani din județul Timiș care era cazată la această unitate de cazare. Cele două persoane rănite și transportate la spital sunt doi bărbați de 34 de ani care erau și ei cazați.

„În aceasta dimineață, în jurul orei 06.52, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112 a fost sesizată explozia unei clădiri de pe strada Dunării din municipiul Cluj-Napoca, aceasta fiind urmată de un incendiu.


La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, echipaje din cadrul I.S.U., și jandarmi, fiind luate primele măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagrația și acordarea primului ajutor persoanelor. De asemenea, cu ocazia activităților a fost oprită alimentarea clădirii cu gaz și electricitate.

Până în acest moment două persoane au fost transportate la spital, respectiv doi bărbați, ambii de 34 de ani, din județul Harghita, fiind de asemenea identificat în interiorul clădirii trupul neînsuflețit al unei persoane. Polițiștii au stabilit identitatea acestuia, respectiv o femeie de 37 de ani, din județul Timiș. Sunt desfășurate cercetări pentru a se stabili toate circumstanțele care au condus la acest incident.”, a transmis IPJ Cluj,

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, îngrijorat după explozia de pe strada Dunării: „Parcă eram după război. Cer să se facă controale la toate instalațiile de gaz”

Pensiunea Monor, distrusă în totalitate de explozia produsă pe strada Dunării. FOTO

abonare newsletter