Actualitate

Aeroportul Cluj, premiat pentru amabilitatea personalului

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj a fost premiat pentru amabilitatea personalului.

Aeroportul Cluj, premiat pentru amabilitatea personalului Aeroportul Cluj, premiat pentru amabilitatea personalului


Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj continuă să strângă premii, fiind apreciată amabilitatea personalului de această dată.  Dinstincția primită vine la doar câteva luni după ce a fost numit cel mai bun aeroport din Europa la sub 5 milioane de pasageri anual.

„Amabilitatea personalului a fost premiat în urma voturilor exprimate in sondajul realizat de către reprezentanții Vola.ro! Sondajul a fost realizat anul acesta la sfârșitul lunii Septembrie - începutul lunii Octombrie în rândul clienților Vola.ro, cea mai mare agenție de turism online din România.Respondenții au evaluat serviciile oferite de aeroporturile din țară în ceea ce privește amabilitatea personalului, curățenia, serviciile disponibile pe aeroport, semnalizarea, accesibilitatea și prețurile practicate. Vă mulțumim tuturor!”, au transmis oficialii Aeroportului „Avram Iancu” din Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Terenul pentru viitorul Park and Ride de la Aeroport, cedat Primăriei de Consiliul Județean Cluj. Descurajarea folosirii mașinii, obiectivul autorităților

Aeroportul Cluj va primi finanțare de 9 milioane de lei. Director: „Este vorba despre pierderile suferite în pandemie”

Ultimele Stiri
abonare newsletter