Actualitate

Accident în Iclod: Un bărbat a intrat cu microbuzul într-un gard. Bărbatul, AGRESIV cu oamenii din jur. FOTO

Un accident de circulaţie a avut loc, duminică dimineața, în comuna Iclod, județul Cluj.

 

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Turda, care se desplasa dinspre Gherla spre Cluj-Napoca, a pierdut controlul microbuzului și a intrat într-un gard. Bărbatul însă a devenit agresiv cu oamenii din jur, polițiștii fiind nevoiți să îl imobilizeze.


„Polițiștii au fost sesizați, în jurul orei 11.55, cu privire la un eveniment rutier produs pe DN1C E576, în localitatea Iclod.

Din primele date, conducătorul unei autovehicul, respectiv un bărbat, de 42 de ani, din Turda, care se deplasa din direcția Gherla spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un gard aflat pe partea stângă a direcției sale de deplasare. Conform datelor obținute la fața locului, ulterior impactului, conducătorul ar fi coborât din autovehicul, manifestând un comportament agitat și recalcitrant față de persoanele din jur.


Acesta a fost imobilizat, fiind transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Conducătorului urmează a-i fi prelevate mostre biologice, pentru a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Sfârșit TRAGIC pentru doi copii și tatăl lor. Au murit după ce mașina lor a fost spulberată de un TIR. FOTO

Etichete: accident iclod sofer
abonare newsletter