Actualitate

Clujenii au ieșit, din nou, la protest anti-restricții: „E de ieșit în stradă. Gata! Până aici” . VIDEO

Un nou protest împotriva restricțiilor impuse de Guvern a avut loc sâmbătâ, 20 noiembrie, în Cluj-Napoca. Protestatarii sunt nemulţumiţi în special de impunerea de către autorităţi a certificatului verde.

 

„O mână de oameni” protestează în acest moment în Cluj-Napoca împotriva noilor restricții și a certificatului verde. Protestatarii „luptă” contra „restricționării drepturilor”.


În anunțul protestului, postat pe Facebook, scrie că oamenii de la manifestație protestează împotriva certificatului verde care le restricționează drepturile.

Oamenii au venit cu pancarte pe care scria „fără discriminare”, „pandemie de abuzuri”, dar au afișat și un banner „STOP vaccinării” și „STOP certificatului verde”. Protestatarii au scandat „Jos dictatura!” și „Jos certificatul verde”, „Fără vaccinare” și „Nu cedăm, nu ne vaccinăm”, printre alte mesaje.


Protestul a început la ora 15:30, la Monumentul Memorandiștilor:

„Adunarea publică organizată de grupul civic Ne apărăm drepturile Cluj, la Monumentul Memorandiștilor, în Cluj-Napoca, de la ora 15:30, în data de 20 noiembrie pentru a cere respingerea certificatului verde care ne restricționează drepturile fundamentale și a restricțiilor care subminează economia și care produc o segregare în societate (…) Elena Radu:
părerea mea după ce am văzut numai primele 2 articole: E DE IEȘIT ÎN STRADĂ. GATA! PÂNĂ AICI ! AU ÎNNEBUNIT DE-A DREPTUL.


Ca să înțelegeți de ce trebuie ieșit in stradă:
- certificat național pentru totdeauna
- pentru toți angajații și demnitarii să se ducă la muncă
- pentru intrarea în sediul oricarei persoane juridice publice și private (adică și pentru copii să meargă la școală și pentru mers la biserică și la MAGAZIN SĂ CUMPERI CEVA)
- cine este testat pozitiv si necesita internare isi plateste singur tratamentul si cheltuielile de spitalizare, din banii lui.

NU ARE TREABĂ CU NICIUN VIRUS ȘI NICIO BOALA CE VOR EI SĂ LEGIFEREZE. VAX SAU NU, TE ÎMBOLNĂVEȘTI , ÎȚI PLĂTEȘTI SPITALIZAREA, CA SĂ ÎNTELEGEȚI CĂ NU CONTEAZĂ ÎN CE CATEGORIE V-AU BĂGAT”, scrie în anunț.

CITEȘTE ȘI:

Suporterii, înapoi la meciuri! Competițiile sportive, organizate din nou cu public. Certificatul verde este obligatoriu

Concerte și festivaluri, PERMISE în aer liber! Doar cei vaccinați sau trecuți prin boală pot participa

Ultimele Stiri
abonare newsletter