Actualitate

Accident pe strada Avram Iancu, Florești! O femeie, rănită grav în urma impactului. FOTO

Un accident rutier grav a avut loc pe strada Avram Iancu din Florești, soldat cu o victimă. O femeie de 70 de ani a fost rănită.

O femeie a fost rănită grav într-un accident care a avut loc pe strada Avram Iancu din Florești/ foto: Info Trafic jud. Cluj O femeie a fost rănită grav într-un accident care a avut loc pe strada Avram Iancu din Florești/ foto: Info Trafic jud. Cluj


 

 


Pompierii au fost nevoiți să folosească echipamentele din dotare pentru a scoate femeia din mașină, care a fost rănită grav și nu putea să iasă singură.

 


Ulterior, echipajele de salvare au transportat-o de urgență la spital.

„O autospecială și un echipaj SAJ au intervenit în urma unui accident rutier produs pe str. Avram Iancu din localitatea Florești.


Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 11.00, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla o femeie, în vârstă de cca 70 de ani, care acuza dureri și nu putea să iasă afară din autovehicul.

Pompierii au utilizat echipamentele din dotare pentru a scoate femeia fără să-i agraveze posibilele leziuni suferite, fiind apoi preluată de către echipajul SAJ pentru a fi transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis IPJ Cluj. 


Sursă foto: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Accident în Piața Avram Iancu! O mașină de poliție implicată. FOTO VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter