Actualitate

Pasagerii trenului Arad-Cluj au înghețat de frig! Geamurile aveau găuri, iar călătorii le-au acoperit cu șervețele

Pasagerii cursei feroviare Arad-Cluj au înghețat de frig în vagoanele trenului CFR, ce avea geamurile găurite.

Geamuri găurite la vagoanele trenului CFR Arad-Cluj/ captură foto observatornews.ro Geamuri găurite la vagoanele trenului CFR Arad-Cluj/ captură foto observatornews.ro

 

 


Deși caloriferele funcționau, în acest tren pasagerii înghețau de frig din cauza geamurilor găurite, scrie observatornews.ro. Pentru a rezista, unii dintre călători și-au luat două perechi de șosete în picioare.

 


Pasagerii au găsit o soluție pentru a opri frigul să mai intre în vagoane - au astupat găurile din geamuri cu șervețele. Dar din păcate, această soluție nu prea a funcționat fiindcă timp de 6 ore a fost foarte frig.

„La un moment dat a cam început să îmi fie frig din ce în ce mai frig. Începea să îmi bată un vânt. Mi-am dat seama de găuri, de spărturile respective şi am căutat şerveţele să le pot astupa cumva. După 30 de minute, deşi am stat lipit cu papucii de caloriferele respective tot m-a luat frigul. Mi-am mai luat încă o pereche de șosete”, a mărturisit un pasager.


Din cauza lipsei de fonduri, vagoanele ajung la reparat doar când sunt deja în stare avansată de degradare.

CFR Călători folosește zilnic peste 1000 de vagoane, iar în bugetul din acest an a fost prevăzută modernizarea a doar 40 dintre ele.

CITEȘTE ȘI:

Aberant! Biletul CFR pentru bicicletă, mai scump decât cel de călător: „Să normalizăm accesul bicicliștilor pe trenurile CFR!”

Un tren CFR a DERAIAT în Cluj. Ce s-a întâmplat cu călătorii

Ultimele Stiri
abonare newsletter