Actualitate

Adolescentul clujean care a ÎNJUNGHIAT o femeie în magazin, internat într-un centru specializat

Tribunalul Cluj a dispus internarea nevoluntară într-o instituție specializată a adolescentului de 17 ani care a înjunghiat în gât o femeie într-un magazin din Cluj-Napoca. Polițiștii se plimbă cu el în căutarea unui spital de psihiatrie pediatrică care să-l interneze, scrie clujust.ro

Băiatul a înjunghiat o femeie într-un magazin din Cluj-Napoca Băiatul a înjunghiat o femeie într-un magazin din Cluj-Napoca

Potrivit clujust.ro, luni, 8 noiembrie, Tribunalul Cluj a decis internarea tânărului, chiar dacă în luna mai Tribunalul a respins cererea de internare a băiatului după ce atacase o femeie cu o cărămidă.

După atacul din seara de 5 noiembrie, băiatul a fost internat la Clinica de psihiatrie pediatrică din Cluj-Napoca și externat în 8 noiembrie.


Lucia Burac, directorul medical al Spitalului de Copii din Cluj- Napoca, a declarat pentru clujust.ro că în perioada 5-8 noiembrie, tânărul a fost internat în condiții speciale.

Noi am evacuat un salon ca să stea doar el, a fost o situație specială, dar nu suntem unitate specializată. Nu putem asigura paza peuntru un astfel de pacient. De aceea instanța dispune internarea în unitate specializată. Din câte știu sunt trei în țară, a declarat pentru Lucia Burac.


Citește știrea integrală pe clujust.ro

CITEȘTE ȘI:

Adolescentul ce a înjunghiat o femeie într-un magazin din Cluj a lovit-o pe alta cu o cărămidă

O femeie a fost ÎNJUNGHIATĂ de un adolescent într-un magazin, în Cluj-Napoca

abonare newsletter