Actualitate

Adolescentul ce a înjunghiat o femeie într-un magazin din Cluj a lovit-o pe alta cu o cărămidă

Adolescentul de 17 ani care a înjunghiat o femeie în gât vineri seara, într-un magazin din Cluj-Napoca, a mai lovit o altă femeie cu cărămida și este cunoscut pentru că a ucis o pisică, scrie clujust.ro.

Adolescentul ce a înjunghiat o femeie într-un magazin din Cluj a lovit-o pe alta cu o cărămidă Adolescentul ce a înjunghiat o femeie într-un magazin din Cluj a lovit-o pe alta cu o cărămidă

Același adolescent a mai fost acuzat că a ucis o pisică în luna februarie: „La data de 1 februarie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că o persoană necunoscută căreia i-a donat o pisică, i-ar fi trimis un fișier video în care se observă cum exercită acte de violență asupra animalului, provocându-i moartea.

În urma activităților desfășurate, la data de 2 februarie, persoana care apare în imagini a fost identificată de polițiști, respectiv un tânăr de 16 ani din Cluj-Napoca”, a transmis atunci IPJ Cluj, conform clujust.ro


În urma acestui lucru, minorului i s-a întocmit dosar penal. Ulterior, după o zi de la uciderea pisicii, o femeie a sesizat că tânărul a lovit-o cu o cărămidă. 

Citește întreaga știre pe clujust.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter