Actualitate

Accident GRAV pe strada Moților. Un tânăr MORT DE BEAT a doborât cu mașina mai mulți copaci și s-a oprit în zidul unei clădiri. FOTO

Un bărbat de 21 de ani, din comuna Ciucea, a provocat în dimineața aceasta, 5 noiembrie, un accident în centrul municipiului Cluj-Napoca, sub influența băuturilor alcoolice.

 

 


Tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit mai mulți copaci și s-a oprit în peretele unei clădiri de pe strada Moților.

„La data de 5 noiembrie, în jurul orei 01.50, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au efectuat verificări în urma producerii unui eveniment rutier, pe strada Moților, din municipiu.


A fost identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Ciucea, care, în timpul deplasării cu un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers. Părăsind partea carosabilă, autoturismul a acroșat mai mulți copaci, oprindu-se în zidul unui imobil.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autoturismului a indicat o concentrație de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probele biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.


În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Potrivit reprezentanțiilor ISU Cluj, bărbatul a refuzat consultul medical.


„O autospecială pentru intervenție rapidă și o platformă pentru salvări și intervenții la înălțimi au fost alertate în cursul nopții trecute ca urmare a unui eveniment rutier care a produs mai multe pagube pe Calea Moților din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 1.50, iar la fața locului au găsit un autoturism contorsionat, cu ocupantul ieșit în afara acestuia, o schelă avariată, care nu mai prezenta stabilitate, doi arbori doborâți și un semn de circulație distrus. Bărbatul implicat în accident a refuzat consultul salvatorilor. S-a acționat la fața locului pentru desfacerea și înlăturarea elementelor din structura schelei care nu mai prezentau stabilitate, mai bine de trei ore, prin desfacerea și tăierea elementelor de fixare a acestor secțiuni”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI

Accident GRAV în Gilău. Mai multe mașini implicate. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter