Actualitate

Boc vrea să se impună Certificatul Verde la locul de muncă: „Dacă nu, de Crăciun vom merge la cimitir”

Emil Boc a propus obligativitatea Certificatului Verde la locul de muncă și spune că dacă acest lucru nu se va întâmpla vom avea un Crăciun cu probleme.

 

 


Primarul a declarat într-o emisiune radio că orice partid politic trebuie să spună „da” certificatului verde la locul de muncă. 

 


Altfel, în acest an românii vor „merge la cimitir”, nu se vor bucura de timp în familie de sărbători:

„E o criză care se prelungește prea mult. Cred și sper că acum orice decizie politică trebuie să țină cont în mod fundamental de câteva lucruri care sunt presante.Orice coaliție de guvernare trebuie să înceapă cu certificatul verde. Nu este posibil ca el să nu fie aprobat de parlament, cât mai repede cu putință. Nu putem alege la nesfârșit între ignoranță și rațiune. Trebuie acum să mergem pe mâna rațiunii și a salvării vieților.


Orice partid politic din această țară trebuie să spună «da» certificatului verde la locul de muncă ca să mergem mai departe pentru că el ne va duce la o coborâre a ratei de infectare și vom avea un Crăciun mai liniștit. Dacă nu se adoptă certificatul verde, cum și în Europa este implementat, în Italia, Franța, vom avea un Crăciun cu probleme în continuare, iar în loc să ne bucurăm în familie, vom merge la cimitir. De aici trebuie să fie dată ora exactă, prioritățile legate de starea populației și orice guvern trebuie să aibă acest Certificat Verde în vizor, dar și facturile la gaz și electricitate”, a spus Emil Boc.

Întrebat de o clujeancă de ce nu se urgentează impunerea Certificatului Verde, Emil Boc a răspuns:


„Întrebați-i pe parlamentarii ăștia. Mă uit la ei și îmi vine să intru prin televizor la ei și să-i întreb «oameni buni, nu vedeți care-s interesele țării? Nu vă preocupă? Ce tot amânați și trimiteți în decor». Când am văzut că mai au nevoie de explicații suplimentare ca să mai analizeze... O lume întreagă a analizat și a implementat. Voi ce vreți? Să reinventați apa caldă, gaura la covrig? E absolut sfidător să vezi că-și mai pun întrebări legate de lucruri care s-au mai făcut și au fost validate.” 

CITEȘTE ȘI:


Emil Boc: „Trebuie să ajungem cu vaccinarea ca în Danemarca, peste 95%. La Cluj va fi mai repede decât restul țării”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter