Actualitate

Iohannis, criticat dur de actorul clujean Bob Rădulescu: „Un țâfnos arogant care își neglijează țara”

Președintele Klaus Iohannis a fost criticat dur de actorul Bob Rădulescu după ce a plecat în excursie în Egipt, în valul 4 al pandemiei.

 

 


Artistul arată un sentiment de regret față de decizia pe care a luat-o la ultimele alegeri prezidențiale, când a votat pentru Klaus Iohannis. 

 


Bogdan Bob Rădulescu l-a criticat dur pe președintele Iohannis pentru că a plecat în excursie în Egipt cu soția, chiar când țara are mai mare nevoie de el și spitalele sunt pline. 

Actorul l-a descris pe Klaus Iohannis ca „un nenorocit sinistru și incapabil”, dar și ca „un țâfnos arogant (...) care își neglijează complet țara, exact când ea fierbe mai tare”.


„Io am fost la viața mea prost... Dar niciodată n-am fost atât de grămadă de prostalău ca în noiembrie 2019, când, în concediu fiind, m-am trezit la 4 dimineața ca să conduc o oră, să dau 280 de euro pe 3 bilete, să mă urc într-un feribot cu familia și sa vomez continuu timp de 2 ore pe cel mai agitat Atlantic văzut vreodată, ca să ajung în secția de votare de la dracu'n praznic și să votez marioneta asta complet goală și absentă, un munte de goliciune umană și de lașitate, un bolovan total dezinteresat și dezumanizat, profund lipsit de orice valoare, principiu, iubire sau empatie pentru popor. 

Un nenorocit sinistru și incapabil care nu că și-a abandonat națiunea, dar nu cred că a avut vreodată cel mai mic interes pentru ea, în afară de ură pură și dispreț. Un țâfnos arogant cu nevoi speciale de logopedie și EQ, care își neglijează complet țara, exact când ea fierbe mai tare și are nevoie de lideri buni, autentici, puternici și de o bună călăuzire.


Ultimul care a mai făcut asta a fost Ceaușescu când s-a dus in vizită in orientul mijlociu exact înainte de revoluție. Dă, Doamne, dacă ești bun și corect și te mai doare cât de cât undeva de poporul ăsta, să se repete istoria într-o formă sau alta, de preferat fără vărsare de sânge, dar cu revărsare de căpitani inutili peste bordul vasului eșuat...”, a scris actorul clujean pe rețelele de socializare.


CITEȘTE ȘI:

Actorul clujean Bob Rădulescu, ȘOCAT de majorarea prețurilor: „Curentul e DUBLU. Alimentele, scumpite masiv. Suntem abuzați!”

 

Emil Boc, al treilea cel mai popular și de încredere politician din România. Edilul l-a depășit pe Klaus Iohannis

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter