Economie

Actorul clujean Bob Rădulescu, ȘOCAT de majorarea prețurilor: „Curentul e DUBLU. Alimentele, scumpite masiv. Suntem abuzați!”

Actorul clujean Bob Rădulescu a fost șocat de majorarea prețuriolor la curent și alimente. De acum facturile la curent trebuie calculate dublu, iar un coș de alimente trebuie văzut ca întreaga „leafă lunară”, spune artistul.

 

Bob Rădulescu s-a arătat de-a dreptul șocat de majorarea prețurilor, precum sunt și alți români. După ce a primit o factură de la curent și a văzut noile prețuri, actorul s-a înfuriat.


 

De acum înainte românii vor avea de plătit dublu pe curent, spune el, iar coșul de cumpărături zilnic va ajunge să coste cât leafa lunară, fiindcă prețurile la alimente au crescut masiv.


Rădulescu evidențiază și faptul că românii sunt împărțiți în două tabere: vaccinați și nevaccinați, iar în loc să lucreze împreună împotriva majorările, se ceartă unii cu alții:

„Ați primit noile contracte de la Electrica? Ați văzut noile prețuri? Țin în mână înștiințarea de la Electrica și-s alb la față. De la 0,63 lei kilowatul, la 1,28 lei kilowatul. Dublu! Adaos de 100%, politică liberală de... liberalizare a prețurilor în cea mai săracă țară a Europei. 


Dublu! Calculați-vă toate facturile de acum înainte dublate. Plăteai curentul 200 lei pe lună? Bum! 400 de acum înainte. Prețurile la alimente sunt majorate masiv, coșul ăla zilnic ajunge să coste cât leafa lunară! Coșul zilnic!!! Și nimeni nu face nimic!!! 

Țara realmente se destramă, stă să explodeze, campania de vaccinare eșec total, libertățile și drepturile constituționale ne sunt spulberate și încălcate zilnic, suntem abuzați, forțați, înșelați și mințiți iar noi, în loc să ieșim acum în stradă să obligăm guvernul ăsta corupt, iresponsabil și care a pierdut clar puterea și contactul cu realitatea să ia măsuri urgente, așadar în loc să vedem urgențele și prioritățile, suntem vehemenți împotriva noastră. Unii împotriva altora. Ne-au împărțit în două și ne-au înfrânt.


Ne certăm ca orbii unii cu alții (...) în timp ce ticăloșii ăștia (...) ne mai iau și banii dublu pe curentul pe care-l consumăm ca să-l înjurăm în on-line pe celalalt că e vaccinat sau nevaccinat. Partidul Naţional Liberal Klaus Iohannis Florin Cîţu, voi sunteți normali???”, a spus Bogdan Bob Rădulescu.

CITEȘTE ȘI:


Prețul la gaze ar putea ajunge la sume INACCESIBILE în această iarnă

 

CFR Cluj și Bob Rădulescu se alătură campaniei umanitare „Împreună pentru Eliza”. Află cum poți ajuta și tu!

 

abonare newsletter