Actualitate

Devoratorii de Marketing – un deceniu de inspirație și performanță (P)

#Devoratoriide10 #Devoratorii10Years #DigitalDiggers10years

Devoratorii de Marketing, start-upul românesc cu origini italiene, sărbătorește o etapă importantă în business: 10 ani de activitate. Evenimentul, desfășurat sub semnul #Devoratoriide10, încununează un deceniu de succes în marketingul digital, acumularea de experiență, calitatea serviciilor oferite în birourile din Cluj-Napoca/Milano și profesionalismul unei echipe formate din 20 de oameni.

Filozofie & mindset


Inițial, Devoratorii de SEO a pornit ca o companie specializată în soluții de optimizare SEO, progresând spre dezvoltarea de strategii inovative în Digital Marketing. Brand streching-ul și schimbarea parțială a numelui în Devoratorii de Marketing a fost un traseu firesc pentru o organizație aflată în plină dezvoltare. Având la baza nu doar prietenia, ci și o viziune comună, aceea de a aduce performanță colaboratorilor, oferind soluții inovative de Digital Marketing, compania a devenit partener strategic în sfera DSP Platform, Google, Facebook și Google Marketing Platform: nume importante în sfera Inbound Marketing (PPC, Strategii de promovare în Social Media, E-mail marketing, SEO, ș.a.).

Din 2011, anul lansării businessului, și până în prezent, accentul pe factorul uman a jucat un rol primordial în evoluția companiei, focusul pe client și nevoile acestuia, precum și crearea unor relații puternice în interiorul și în exteriorul organizației fiind unele dintre cele mai puternice valori după care aceasta s-a ghidat. Pe lângă implicarea în business, compania a rezonat, de-a lungul timpului, cu mai multe proiecte umanitare din diferite sfere socio-culturale.


Mediul poliglot – liant al dezvoltării în marketingul online

Pe lângă experiența în web marketing, cunoașterea mai multor limbi străine importante, în special a limbii italiane, a creat oportunități importante de dezvoltare pe parcursul anilor. În urma experiențelor de muncă și studiu în Italia, am învățat metode și factori cheie care să permită companiilor să se dezvolte cu ajutorul tehnicilor de web marketing și nu numai, au declarat fondatorii companiei, Ciprian și Maria Ciortea.


Fiind cunoscători ai limbii și ai culturii italiene, având clienți numeroși în Italia și o echipă în curs de dezvoltare, fondatorii au primit cu entuziasm șansa de a deschide un al doilea birou la Milano, alegerea fiind una naturală și firească. Împreună cu o echipă multiculturală, implicată și super smart, un plan de business bine conturat și recomandări din partea clienților, Devoratorii de Marketing au reușit să atingă primul obiectiv măreț: 10 ani de activitate.

Împreună - cheia succesului în Digital Marketing


Realizările Devoratorilor de Marketing sunt o combinație între rezultatul eforturilor fiecărui individ al echipei și încrederea oferită de clienții care îi aleg pentru construirea succesului lor. Sărbătorirea #Devoratoriide10 este o mare realizare care aparține tuturor celor care au făcut parte din companie de-a lungul timpului. În anii de evoluție, spiritul familial și prietenesc a guvernat deciziile adoptate și nu ne-am îndepărtat de ceea ce pot fi numite originile Devoratorilor de Marketing. Am urmărit legăturile puternice, oneste, bazate pe încredere și transparență, fiind conștienți de relațiile importante de interdependență care pot influența traseul unei companii., au declarat fondatorii.

Prin implicare și efort susținut, Devoratorii de Marketing au reușit să creeze oportunități și rezultate excelente atât pentru propria echipă, cât și pentru clienți și colaboratori. Pentru a clădi o companie de succes, pe lângă resurse investite și dedicare, ai nevoie de susținerea echipei, a unor oameni cu o minte deschisă și creativă (...); am căutat și am adunat o echipă de specialiști care, într-un mediu prietenos și familial, este ghidată și susținută în mod activ pentru a-și dezvolta abilitățile și talentul înnăscut. Cu siguranță oamenii din spatele cortinei sunt cheia succesului pentru orice companie care dorește să evolueze. Ideea și impactul comunității, al schimbului de cunoștințe și al încrederii au fost remarcabile de-a lungul anilor.


10 ani cu semnificație

#Devoratoriide10 vine într-un context atipic, după o perioadă de pandemie și o criză mondială a sănătății care își pune amprenta pe toate planurile. Însă, numărul 10 aduce semnificații profunde evenimentului aniversar. Fundamentul celor mai multe sisteme de numărare, cu legături biblice și istorice puternice, este considerat karmic și conține două cifre importante în numerologie 1 – numărul liderilor și 0 – numărul amplificării. Numărul 10 este considerat simbol al perfecțiunii absolute și, deși în marketingul digital aceasta nu poate fi obținută, credem că Devoratorii încheie un ciclu important și se pregătesc pentru un altul. Această aniversare nu este nicidecum linia de sosire, mai degrabă o temelie solidă și un bun prilej pentru a sărbători noi începuturi: să lucram și mai smart, să fim mai inovativi și mai creativi pentru a livra clienților soluții de marketing inteligente, rapide și în favoarea dezvoltării lor.

 Premise pentru viitor în Digital Marketing

Marketingul digital este o bucată de puzzle importantă în ecosistemul afacerilor, iar faptul că agenția împreună cu colaboratorii săi transformă ideile în rezultate este o declarație a faptului că împreună oamenii creează realități extraordinare. Viziunea noastră pentru următorii 10 ani este să creștem, să ne extindem pe piețele europene și să devenim unul dintre liderii de referință în domeniul marketingului digital. Ne propunem să devenim un partener strategic al afacerilor din Romania și de peste hotare, și să creăm o altă decadă de impact în digital marketing.

Ultimele Stiri
abonare newsletter