Actualitate

Studenții de la UTCN, revoltați după ce s-a decis continuarea FIZICĂ a laboratoarelor și seminarelor

Conform unui reprezentant al Organizației Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, în urma ședinței de joi, 28 octombrie, Senatul Universitar a decis continuarea fizică a laboratoarelor și seminarelor.

 

 


Potrivit OSUT, situația va fi analizată din nou de Senatul Universitar în următoarea ședință.

„Dragi colegi, dorim să vă informăm că în urma ședinței nr. 125 din 28.10.2021, Senatul Universitar a decis modalitatea de desfășurare a activităților: activitățile de tip laborator, seminar, proiect se vor desfășura în continuare onsite, iar activitățile de tip cursuri se vor desfășura online.Situația va fi reanalizată la următoarea ședință de senat”, a transmis un reprezentant osut.


Studenții sunt revoltați de această inițiativă, mulți consideră că astfel își vor pune în pericol sănătatea lor și a celor din jur.

„O decizie atât de înțeleaptă. NU. Oare situația pandemică din UTCN unde o putem consulta, dacă există așa ceva?!...”, a transmis un student.


„E incredibil ce se întâmplă în universitatea asta!! Vorbim de mii de cazuri de infectări, minori la ATI, sute de decese și o criză sanitară în toată splendoarea ei, chiar asta e cea mai înțeleaptă decizie care s-a putut lua”, a postat o studentă.

„Voi să fiți sănătoși cei din conducere, că noi studenții dacă luăm virusul și îl ducem la familiile noastre nu e o problema, părerea noastră a studenților nu contează”, a transmis revoltat un student.


„Înțeleg că pentru membrii consiliului nu e importante sănătatea studențiilor…da unii ținem la sănătatea noastră și a celor din jur”, a fost comentariul unei studente.

Reamintim că la începutul anului univesitar, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a decis să aprobe accesul în campusurile studențești să fie posibil și pentru studenții care nu sunt vaccinați, chiar dacă valul 4 al pandemiei de COVID-19 a lovit din plin România, dar mai ales județul Cluj în acea perioadă.


CITEȘTE ȘI

E OFICIAL! Studenții de la UTCN trec la cursurile ONLINE, în urma creșterii cazurilor COVID

Ultimele Stiri
abonare newsletter