Actualitate

Declarație a premierului Ciucă, ștearsă misterios de pe site-ul Radio România. Conducerea nu știe cum și cere anchetă penală

Conducerea Radio România susține că nu știe cum s-a șters, de pe site-ul radioului, o declarație a premierului desemnat Nicolae Ciucă, ce spunea în urmă cu câțiva ani că nu va intra niciodată în politică. Directorul radioului, Liviu Popescu, a declarat că sigur nu este vorba de cenzură, ci „mai degrabă efectul unui acces neautorizat”, scrie libertatea.ro.

 


În 2018, într-un articol al Radio România, Nicolae Ciucă a susținut că nu va intra niciodată în politică. Articolul a fost semnat de Radu Dobrițoiu, fost jurnalist Radio România (care s-a angajat ulterior la MApN drept consilier al lui Ciucă).  Declarațiile din prezent ale premierului desemnat împreună cu interviul de acum câțiva ani au făcut vâlvă, potrivit libertatea.ro.

 


Cu toate acestea, declarațiile din trecut ale premierului Ciucă au dispărut misterios. Radio România a transmis un comunicat, semnat de directorul societății Liviu Popescu, în care se susține că „Radio România investighează în prezent circumstanțele în care a fost modificat pe site-ul Radio România un articol din 22 iunie 2018 privindu-l pe gen. Nicolae Ciucă, modificare în urma căreia o parte semnificativă a articolului a fost ștearsă”. Conducerea a mai explicat că eliminarea declarației nu reprezintă un act de cenzură, ci un acces neautorizat în sistemele Radio România, având în vedere că parola de acces a jurnalistului Radu Dobrițoiu era încă activă. 

CITEȘTE ȘI:


Iohannis l-a desemnat premier pe Nicolae Ciucă

 

Dan Tarcea îl susține pe premierul desemnat Nicolae Ciucă: „Aveam nevoie de mâna militarizată”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter