Politică

Dan Tarcea îl susține pe premierul desemnat Nicolae Ciucă: „Aveam nevoie de mâna militarizată”

Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, consideră că este o decizie corectă nominalizarea lui Nicolae Ciucă pentru conducerea Guvernului României, acesta fiind de părere că România are nevoie de o mână militarizată.

 

 


Dan Tarcea, a fost prezent vineri, 22 octombrie, la un post de radio local, unde a subliniat faptul că România a avut guvernare în tot acest timp, chiar dacă anumite partide au fugit de la guvernare și consideră că decizia de nominalizare a lui Nicolae Ciucă pentru conducerea Guvernului României a fost corectă.

Dan Tarcea este de părere că România avea nevoie de o mână militarizată, forte, ca să putem trece mai bine peste situația în care ne aflăm din punctul de vedere al crizei politice, al creșterii prețurilor la facturi și a implementării PNRR.


„Cred că este o decizie corectă, mai ales prin situația prin care trecem acuma trebuie să fie o mână militarizată, o mână forte ca să putem trece mai ușor peste. Vor veni niște rigori și prin PNRR și totul trebuie să funcționeze ceas, liniar, fără sincope. Cred că Nicolae Ciucă are și puterea de a coagula toate forțele politice și a merge într-o direcție corectă. Cred că în următoarea perioadă se vor clarifica toate lucrurile și săptămâna viitoare va fi propus un Guvern și un vot în Parlament”, a declarat Dan Tarcea, la ZIUA LIVE.

CITEȘTE ȘI


Ludovic Orban pleacă din PNL: „Practic, PNL nu mai există. Gaşca demolatoare a trădat interesele românilor”

Ultimele Stiri
abonare newsletter