Actualitate

Ce poți face în acest weekend la Cluj- Napoca?

Se anunță un weekend plin de evenimente interesante pentru publicul din Cluj, care în ciuda vremii răcoroase va avea posibilitatea de a lua parte la numeroase evenimente culturale, artistice și reacreative în mai multe zone ale orașului.

Proiectul ”Cluj Never Sleeps” aflat la cea de a șaptea editie se va desfășura între 15 și 17 Octombrie în centrul orașului și propune un program cultural intens de activități și evenimente ce se vor desfșura atât în cursul zilei cât și noaptea. 

Prin acest eveniment se dorește promovarea artiștilor locali ale căror creații și momente artisitice vor putea fi admirate în această perioadă în cadrul diverselor concerte, expoziții de fotografie și ateliere de creație plănuite de organizatori. Accesul la evenimentele din cadrul proiectului se va face pe baza certificatului verde. Detaliile privind organizarea evenimentelor pot fi găsite pe site-ul event-ului clujneversleeps.ro


De asemenea, ”Noaptea alba a galeriilor” sosește la Cluj în acest weekend între orele 18 și 23 spre satisfacția amatorilor de artă vizuală ce vor putea lua parte la numeroase expoziții artistice in diverse locații din oraș precum Casa Tiff, Institul Francez sau MATCA  artspace.  Programul artistic al festivalului poate fi consultat  pe pagina online noapteagaleriilor.ro.

Teatrul Național Cluj propune totodată două spectacole de vizionat în acest weekend anume ”Chiritza în Concert” un spectacol concert de Ada Milea, după Vasile Alecsandri și Matei Milo în regia lui Răzvan Pojonie în data de Sâmbătă, 16 Octombrie ora 19:00 și ” Chiritza în Carantină” după Matei Milo Duminică, în data de 17 Octombrie de la ora 19:00. În timp ce la Teatrul Maghiar se va juca opereta Silvia de Kalman Imre, în regia lui Selmeczi Gyorgy, Duminica de la ora 18:00.


Articol realizat de Cristian Suciu

Ultimele Stiri
abonare newsletter