Actualitate

RUPT DE BEAT în miezul zilei, la volan prin Cluj. Mai mulți șoferi, prinși sub influența alcoolului

Mai mulți șoferi au fost prinși în ultima perioadă la volan sub influența alcoolului. Un bărbat chiar a fost depistat când circula pe stradă cu mașina, ziua, rupt de beat.

 

Un șofer în vârstă de 40 de ani din comuna Căianu a fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.


 

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore: 


„Bărbatul a fost oprit de polițiști în jurul orei 16.00, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 16, în afara localității Apahida.

Testarea alcoolscopică a indicat o concentrație de 1,20 mg/l lacool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a transmis IPJ Cluj.


Mai mulți șoferi, beți pe străzile Clujului

Mulți șoferi circulă beți pe străzile Clujului în ultima perioadă. Polițiștii au mai depistat miercuri seara un bărbt care conducea pe străzile din municipiul Dej, cu o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat:

„La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 01.20, un alt conducător auto care se afla sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat de polițiști. Bărbatul în vârstă de 46 de ani, din municipiul Dej a fost oprit în trafic de polițiștii Biroului Rutier Dej, în timp ce se deplasa pe strada Libertății.


Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza celor constatate, acesta a fost condus de polițiști la o unitate medicală în vederea recoltării mostrelor biologice”, a mai transmis IPJ Cluj. 

Aceștia nu sunt singurii. Polițiștii depistează astfel de șoferi aproape în fiecare zi pe drumurile județului Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL în Cluj-Napoca! Șoferul era beat și a pierdut controlul mașinii

 

Accident GRAV într-o localitate din Cluj, cu un șofer BEAT! O femeie a ajuns la spital

 

abonare newsletter