Actualitate

Atenție șoferi! Cod GALBEN de ceață în Cluj! Vizibilitatea, redusă sub 200 de metri

A fost emis un cod galben de ceață în județul Cluj. Între ce ore se manifestă?

 

Autoritățile au emis un cod galben de ceață în județul Cluj și județul Sălaj. 


 

Codul galben se manifestă joi între orele 08:20  și 10:00. 


Ca fenomen meteorologic se semnalează ceață, care determină reducerea vizibilității local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Sălaj, Județul Cluj.

Vremea în Cluj

Vremea joi în Cluj este una specific toamnei. Meteorologii anunță o ploaie scurtă, posibilitatea de precipitații fiind de 56%. Temperatura maximă înregistrată joi, 14 octombrie, va fi de 12 grade Celsius, iar minima de doar 2 grade Celsius.


De vineri, începutul weekend-ului, vremea se îmbunătățește puțin, dar nu semnificativ. Pe 15 octombrie cerul va fi predominant însori, șansele de precipitații de doar 2%. Temperaturile maxime înregistrate vor fi de maxim 13 grade Celsius, iar minime de 5 grade Celsius.

Sâmbătă, 16 octombrie, cerul este predominant noros, iar șansele de precipitații sunt de 4%. Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar minimă de 6 grade Celsius. 


În ultima zi din săptămână, duminică, 17 octombrie, temperaturile cresc. Maxima zilei va fi de 14 grade Celsius și se anunță vreme cu nori și soare. Minima zilei va fi de 5 grade Celsius, iar șansele de precipitații de doar 6%.

CITEȘTE ȘI:


A nins ca-n povești la Vlădeasa! Imagini superbe surprinse de salvamontiștii clujeni. VIDEO

 

abonare newsletter