Actualitate

Cale ferată veche, transformată în pistă de biciclete în Sâncraiu! Traseul, plin de panorame minunate. FOTO

O veche cale ferată a fost transformată într-o pistă de biciclete care va lega trei comunități: Huedin, Sâncraiu și Călățele. Momentan, doar traseul de pe raza comunei Sâncraiu e gata.

 

Claudiu Salanța, arhitectul județului Cluj, a publicat pe Facebook o serie de fotografii cu noua pistă de biciclete ce va lega trei comunități: Huedin, Sâncraiu și Călățele.


 

El a felicitat administrația locală din Sâncraiu pentru că a inaugurat traseul realizat pe raza comunei.


„Pista de biciclete Huedin-#Sâncraiu-Călățele! O poveste frumoasă despre cum un vechi traseu al căii ferate este transformat într-un traseu velo care să lege trei comunități. Comuna Sâncraiu a inaugurat azi traseul realizat pe teritoriul comunei - urmează Huedinul și (sper) ca și Călățele.

Felicitări administrației locale și tuturor celor care au contribuit la acest frumos proiect! Dacă doriți să vă încărcați bateriile vă recomand acest traseu. Este plin de panorame minunate. Și dacă tot ajungeți în Sâncraiu merită să faceți un tur al satului și să admirați arhitectură vernaculară minunată de acolo. Sat de gospodari!”, a spus arhitectul județului Cluj.


Foto: Claudiu Salanța

CITEȘTE ȘI:


PREMIERĂ în România, la Cluj! 100 de oameni au coborât de pe munte, în viteză, cu biciclete fără lanț

 

Câți kilometri de piste de biciclete are Cluj-Napoca? Vor fi amenajate piste pe Centura Metropolitană și pe malurile Someșului

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter