Actualitate

PREMIERĂ în România, la Cluj! 100 de oameni au coborât de pe munte, în viteză, cu biciclete fără lanț

O premieră națională a avut loc în județul Cluj sâmbătă, când s-a desfășurat o competiție de coborâre cu viteză de pe munte. Participanții trebuiau să coboare muntele cu o bicicletă fără lanț.

 

Competiția a avut loc pe pârtia de schi de la Mărișel, un traseu ce măsoare 2 km. Peste 100 de oameni au participat cu bicicletele, ajutându-se doar de frâne și gravitație, scrie stirileprotv.ro.


 

Traseul de munte a avut multe obstacole și a fost o luptă strânge, dar participanții au mărturisit că s-au distrat pe cinste și au simțit adrenalina:


„Super distractiv. Cel mai fain a fost formatul de fapt. Faptul că ne-am dat fără lanț. Care face cumva să fie mult mai frumos să te dai pe bicicletă”, a spus un participant, potrivit sursei citate.

„Super interesant și palpitant. Adrenalina și senzația aia când sari și esti în aer”, a declarat o altă persoană care a participat la eveniment.


Foto: stirileprotv.ro

CITEȘTE ȘI:


Câți kilometri de piste de biciclete are Cluj-Napoca? Vor fi amenajate piste pe Centura Metropolitană și pe malurile Someșului

 

Un clujean va alerga 620 km, la -30 grade, la cel mai dur ultramaraton din lume, pentru copiii cu cancer

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter