Actualitate

Tânăr de 18 ani, mort într-un accident cu parapanta, lângă Cluj-Napoca. Băiatul a căzut pe firele de curent

Un tânăr din Dej, județul Cluj, a murit luni într-un accident cu parapanta. Vântul l-a dus pe firele de curent.

 

Un tânăr de doar 18 ani a murit într-un accident cu parapanta, care a avut loc lângă Cluj-Napoca, scrie dejeanul.ro. Salvatorii de la fața locului nu l-au mai putut salva, după ce băiatul a fost dus de curenții de aer pe liniile de electricitate. 


 

Accidentul a avut loc luni, 27 septembrie, în jurul orei 17:30. Băiatul a rămas suspendat pe firele de curent până la venirea echipei de salvare, chemate de prietenii tânărului care îl însoțeau. 


„Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, s-au aplicat manevre de resuscitare timp de peste 40 de minute, însă fără a putea readuce semnalele vitale”, transmit reprezentantii ISU Cluj.

„Ieri, polițiștii Secției Regionale de Poliție Tranporturi Cluj-Napoca au fost sesizați despre producerea unui accident cu parapanta, în localitatea Popești. La respectiva locație a fost identificat un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Dej, care ar fi pierdut controlul parapantei, voalura acesteia rămânând agațată în rețeaua de transport electricitate. În urma producerii evenimentului, un echipaj medical i-a acordat tânărului îngrijiri la fața locului, însă acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite circumstanțele în care s-a produs accidentul”, transmit cei de la IPJ, potrivit sursei citate.


Tânărul tocmai ce începuse facultatea, fiind student în primul an la Universitatea Tehnică. Familia acestuia trece printr-o adevărată dramă, fiindcă studentul era modelul patern pentru 12 frați mai mici pe care-i avea, după ce tatăl lor a murit de Covid-19 în urmă cu câteva luni.

CITEȘTE ȘI:


A zburat cu parapanta şi a aterizat între stânci. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenţă

 

Bărbat rănit după ce a căzut cu parapanta, în Cheile Turzii. Intervine elicopterul SMURD

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter